Notice: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' in /home2/sunseirc/public_html/wp-content/themes/travel-agency/header.php on line 1
اخذ ویزای شینگن بلند مدت در آژانس سان سیر - سان سیر

اخذ ویزای شینگن بلند مدت در آژانس سان سیر

آژانس هواپیمایی سان سیر سال هاست که در زمینه اخذ ویزا فعالیت می کند. ویزای شنگن به علت محبوبیت، درخواست بالا و حساسیت هایی که دارد، به یک غول تبدیل شده است. آژانس سان سیر با سابقه طولانی در اخذ ویزای توریستی همچون شینگن، مفتخر است اعلام کند از این پس خدمات اخذ ویزای شینگن بلند مدت نیز انجام میدهد. هر شغلی و با هر تخصصی که دارید میتوانید با مراجعه به آژانس سان سیر و با مشاوره متخصصین این حوزه، ویزای خود را در کمترین زمان بگیرید.

مزیت ویزای شینگن بلند مدت

این نوع ویزا برای افرادی که نیاز به سفر متعدد به کشورهای اروپایی دارند، بهترین انتخاب است. با این ویزا دیگر نیازی به ایجاد پرونده، ترجمه متون و تهیه مدارک لازم برای هر بار سفر به کشورهای اروپایی حوزه شینگن را نخواهید داشت. به این طریق، به میزان زیادی در وقت و هزینه‌های خود صرفه جویی می‌شود. اعتبار ویزای بلند مدت شینگن میتواند ۳ ماه، ۶ ماه،  ۲سال و ۳ سال باشد. اخذ ویزای شینگن بلند مدت، به افزایش اعتبار پاسپورت شما در مجامع بین المللی منجر میشود و باعث میگردد اخذ ویزاهای توریستی دیگر همچون ویزا کانادا تا حد زیادی آسان تر گردد.

اخذ ویزای شینگن بلند مدت

مدارک لازم

آژانس سان سیر در تهیه ویزا شینگن شما را یاری خواهد کرد و با تکمیل مدارک و ثبت نام، وقت مصاحبه برای مسافر اخذ ویزا را برای شما ساده تر میکند. ۱۴ روز پس از انجام مصاحبه، ویزا شینگن به شما ارائه میشود. پس از آن شما میتوانید برای ویزای شینگن بلند مدت اقدام فرمایید. به منظور اخذ ویزای شینگن بلند مدت به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

  1. پاسپورت (با اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر) و کپی از صفحه اول (۲ نسخه رنگی)
  2. پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد و کپی از صفحات مهم
  3. اصل و ترجمه رسمی شناسنامه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است.
  4. اصل و ترجمه سندهای مالکیت با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است.
    • منزل مسکونی، زمین، باغ، ویلا، مغازه و … به نام مسافر یا همسر
    • در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشد کپی از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.
  5. اصل و ترجمه مدارک کاری با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است:
    • جواز مطب یا جواز کسب
    • کارت بازرگانی، آگهی تأسیس و تغییرات، پروانه بهره برداری و روزنامه رسمی
    • معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی
    • حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی
    • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان
  6. اصل و ترجمه گزارش مانده موجودی ۳ ماهه از حساب بانکی، تأیید بانک و نامه گواهی مانده حساب با حداقل ۱۰۰ میلیون تومان
    • تأییدیه حساب بانکی به زبان انگلیسی
  7. ۳ قطعه عکس ۴ * ۳ رنگی جدید تمام رخ با زمینه کاملا سفید.
  8. امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

درخواست ویزای شینگن بلند مدت

مطالب پیشنهادی